Simläger 2018


Trampoolin erbjuder Simläger för barn mellan 5-10 år i vår anläggning på Kungsholmsstorg. Vårt simläger är ett aktivt läger där barnen simmar två simpass om dagen med endast 2 barn per instruktör. Veckan är fylld med roliga aktiviteter och spännande utmaningar.

Vi simmar två pass per dag med utbildade instruktörer i mindre kunskapsanpassade grupper. Inga förkunskaper krävs. Utöver detta har barnen en rörlig aktivitet; dans eller gymnastik och en stillasittande aktivitet; kreativt skapande eller teknik & experiment. På ett lekfullt sätt introducerar vi även engelska och matematik i allt vi gör. Vi kommer att vistas utomhus när vädret tillåter.

Lägret pågår måndag till fredag mellan 9.00-16.00. För dig som behöver finns möjlighet att lämna ditt barn redan 8.00 samt hämta senast 17.00 mot en extra kostnad på 150 kr/timme.

Förbered er på en härlig vecka där ditt barn får möjlighet att förbättra sina simkunskaper samt ha en massa skoj med andra barn.

 

Veckans aktiviteter

Simskola genom att simträna två gånger per dag lär sig/förbättrar barnet sin simteknik snabbt. Vi övar både bröst-, ryggsim och crawl. Vi arbetar med små kunskapsindelade barngrupper om 2 barn per instruktör . Poolen håller en temperatur på ca 33 grader vilket underlättar inlärningen.

På fredagen har de barn som vill möjlighet att ta simmärken. Ett märke ingår i lägeravgiften.

 

Information om aktiviteterna:

Dans  barnen lär sig koreografi till en dans.

Gymnastik vi arbetar med olika roliga övningar som passar alla. Övningarna är anpassade till barnets ålder samt förmåga ämnade för att utveckla barnets motoriska färdigheter.

Kreativt skapande barnen använder olika material och färger för att bygga ett solsystem, vattnets kretslopp eller så skapar vi en dockteater, olika tema varje veck. Vi  klipper, klistrar, ritar och syr.

Experiment & Teknik vi bygger, prövar och undersöker.

 

Varje vecka avslutar vi med en show kl 15.00 där alla föräldrar är välkomna. Barnen kommer då att få visa upp var de har gjort under veckan samt få diplom.

 

Nästa simläger:

Vecka 44: mån 29/10 – fre 2/11. 5 dagar. 4400 kr.

Finns att boka här!