Vattengymnastik


Vattengymnastik

Vattengympa är en mjuk träningsform där du tränar kondition, styrka, balans och rörlighet utan belastning på leder. Vi använder vattnet som motstånd och även redskap som hantlar och ”korvar”. Alla tränar efter sin egen förmåga och passen lämpar sig för alla, även dig som vill ha mer utmaning. Man behöver inte vara simkunnig för att delta.

Varje kurs är på 8 tillfällen á 45 minuter och kostar 1600 :-

De tider som finns är:

Mån: 13:05, 14:00, 19:05 

Tor: 12:05, 18:05

För dig som älskar vattengymnastik har du möjlighet att boka två kurser dvs träna två gånger i veckan för 2200 kr. Uppge ”Dubbelpass” i kommentarsfältet när du bokar så får du detta specialpris.

Vattengymnastik för gravida!

Vi på Trampoolin erbjuder vattengymnastik för gravida i vår egna varma och mysiga bassäng på Södra Agnegatan 20, Kungsholmstorg. Vattengymnastik är en skonsam träningsform som förbättrar både kondition och styrka utan onödiga påfrestningar på rygg, fötter och leder. Genom att hålla igång under graviditeten har du mer energi till förlossningen och det blir lättare att komma i form igen efter förlossningen. Denna aktivitet är även en kanonbra möjlighet att träffa andra blivande mammor och byta erfarenheter samt ev. hitta mammaledighets-vänner.

Vattengymnastik för gravida är på 5 tillfällen. Om ni mejlar in ert beräknade förlossningsdatum till info@trampoolin.com när ni bokar har ni möjlighet att tillgodose er beloppet för missade träningstillfällen om ni skulle föda minst 14 dagar före beräknat datum. Detta belopp har ni innestående till en kommande babysimkurs.

Om ni känner er osäkra på hur just er graviditet och träning fungerar tillsammans rekommenderar vi er att prata med er barnmorska först för att få svar på eventuella frågor rörande just er graviditet.

 

Varje kurs är på 5 tillfällen á 60 minuter och kostar 1400 :- . Kursstart v. 3, v.8 & v.13

De tider som finns är: 

Tor: 11:00 

 

Tillsammans med EasyLiving erbjuder vi grupp pass i vår träningssal. Gå in på www.easyliving.nu för mer info.

 

 

 

För att boka vattengympa-  ring oss på 08 – 506 212 42

eller

BOKA HÄR!